Feesten & Partijen

Kijkduin, samen feest vieren aan het strand

Wil je een teamuitje, een kleinschalige receptie, een gezellig familiefeest, een knus trouwfeest of anders soort partij aan het strand organiseren? Het is allemaal mogelijk bij strandpaviljoen Kijkduin in Renesse. Als familiebedrijf weten we namelijk hoe belangrijk het is om samen de speciale momenten te vieren, klein of groot!

Vanaf 12 personen kun je al bij ons terecht, afhankelijk van het aantal genodigden (tot ongeveer 120 personen) wordt een gedeelte of de gehele strandtent afgehuurd. Ook kunnen we de catering uit handen nemen, zorgen voor de muziek en de ruimte inrichten voor zowel jong als oud. Destemeer jij je kunt concentreren op de gasten en het moment zelf.

Interesse?

Wil je iemand persoonlijk spreken om de mogelijkheden te bespreken? Wij maken graag een afspraak met je.

Of bel ons op +31 (0)111 72 88 10
Fijn terras, goede bediening en lekker eten!
Met genoeg parkeerplekken, goede toegankelijkheid en slechts een kilometer van het centrum af
Het strandpaviljoen biedt je het ultieme strandgevoel
Hongerig geworden van een dagje strand of een pittige wandeling door de duinen?
In hartje zomer kun je vanaf het terras genieten van een uitgebreide lunch, heerlijk zonnen op het strand in een comfortabele stoel en de stranddag afsluiten met bijvoorbeeld een koel biertje en een bord vol friet en spareribs.
Het gehele jaar door vind je hier authentieke gezelligheid, een menu vol overheerlijke seizoensproducten en een prachtig uitzicht over de Noordzee en het strand van Renesse